reviews2

Des dels meus inicis al món comercial fins a la recent arribada a la professió docent he acumulat innumerables experiències que ara em serveixen com a base per poder transmetre competències relacionades amb una aplicació pràctica i directa de la informàtica de gestió.

Han estat gairebé 15 anys de trajectòria en vendes i màrqueting relacionat amb el sector tecnològic i de serveis a nivell Nacional, desenvolupant funcions tan diverses com a Delegat de Vendes, Director de Comptes Públiques, Desenvolupament de Negoci i Gerència.

El meu pas cap a la docència va tenir com a clar catalitzador una necessitat imperiosa de cercar nous reptes que em permetessin deixar endarrere una etapa professional ja esgotada. En aquest camí, no exempt de passos intermedis, vaig redescobrir la meva passió per crear tecnologia, retrobant-me amb la programació web en un moment dolç, un moment en què les tecnologies havien evolucionat dotant als programadors de moltes més eines que 15 anys enrera. En l'actualitat gaudeixo d'aquesta nova etapa donant classes a l'Institut Daniel Blanxart i Pedrals d'Olesa de Montserrat..